Kisvárdai Kulturális programok | Kisvárdai Kulturális rendezvények | Kisvárdai kulturális programajánló - UNREGISTERED VERSION

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kisvárdai Kulturális Egyesület 2011 évi programja

ProgramjainkKisvárdai Kulturális Egyesület programjai


2011. decemberében Mikulásnapi Játszóházat és Karácsonyi Játszóházat szerveztünk, mely igen népszerű volt az ifjúság körében. A játszóházban készített kézműves ajándéktárgyakat a gyerekek hazavihették szüleiknek. Igen kedvelt volt az arcfestés is. Nagyon sokat vettek részt a programon.  
Egyesületünk művészeti csoportjai részt vettek a Karácsonyi Kavalkád című   programban.


2011. július 14-én tartottuk meg a Megyei Nyugdíjas Klubok Találkozóját 300 fővel, melynek a Várszínház adott otthont. A Kisvárdára érkezett nyugdíjasokat Leleszi Tibor polgármester, Zámbó István alpolgármester, Seszták Miklós országgyűlési képviselő köszöntötte.

Egyesületünk által  2011. tavaszán és őszén szervezett számítógépes tanfolyamoknak igen jó visszhangja volt a városban. A 20 órás továbbképzésen gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők. A munkanélküliek és elsősorban nyugdíjasok jelentkeznek a tanfolyamra.

2011. április hónapjában egyesületünk tagjai Önkéntes munka keretében  takarítást végeztek a Kisvárdai Vár színpadán.

Egyesületünk Ulti klubja 2011. januárban Hauer-Nagy Ulti Emlékversenyt, év közben rendszeresen részt vettünk versenyeken és eredményesen szerepeltünk, és helyszínt is biztosítottunk a versenyekre.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz