Kisvárdai Kulturális programok | Kisvárdai Kulturális rendezvények | Kisvárdai kulturális programajánló - UNREGISTERED VERSION

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Jogi nyilatkozat

Adatvédelem

Tájékoztatjuk, hogy a honlap használata az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

Jogi Feltételek
A honlap tulajdonosa a Kisvárdai Kulturális Egyesület (székhely: 4600 Kisvárda, Flórián tér 20).

Szellemi tulajdon
A honlapon található összes anyag, tartalom a Kisvárdai Kulturális Egyesület szellemi tulajdonát képezi. A honlapon található anyagok a Kisvárdai Kulturális Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos másolni, sokszorosítani, terjeszteni, átdolgozni, tárolni. Az oldalról nyomtatni, illetve az oldalon található anyagok kivonatait számítógépen tárolni csak személyes használatra lehet.

Az információk pontossága
A Kisvárdai Kulturális Egyesület mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldal tartalma pontos, friss és teljes legyen.
Az oldalon található anyagok nem számítanak hivatalos állásfoglalásnak; a Kisvárdai Kulturális Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal a honlap pontosságára, aktualitására, megbízhatóságára, illetve tartalmára vonatkozóan a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Kisvárdai Kulturális Egyesület fenntartja a jogot, hogy a weboldalt módosítsa, átdolgozza. A Kisvárdai Kulturális Egyesület nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon használatra alkalmatlan állapotából, illetve nem megfelelő működéséből, hiányosságából, esetleg üzemzavarból eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Kisvárdai Kulturális Egyesület kizárja.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz